Torsdag

Idag har vi haft mamma/mormor här på besök.
Liam har varit på förskolan idag så när han var där så gick vi en sväng på Grand och åt lite lunch där. Sedan följde mamma med och hämtade Liam på förskolan. Liam sken upp när han såg att mormor var med och hämtade honom, Han skulle direkt visa henne och mig vad han pysslat med.
Vi åkte sen hem till oss för lite fika och bus:)
Mormor hade köpt med en ståbräda och en vagn som jag köpt på blocket. Liam blev jätteglad för ståbrädan(ska ha den till smilen har vi tänkt)! Han ville prova den direkt. Vagnen jag köpt är en syskonvagn, en Mountain Buggy Duet. VI köpte ju en annan syskonvagn för ett tag sedan men den ska vi sälja nu. Har använt den en gång som syskonvagn och jag gillar inte alls den. Meija ligger jättetrångt och man kommer knappt åt henne och Liam sitter med jättetrångt så nej den ska vi inte ha kvar. Och ja jag vet att jag är lite omständig men man vill ju känna sig nöjd med valet av vagn:)
Har snabbtestat dueten nu ikväll och oj vilken skillnad. Helt underbar att köra. Vi har ju haft en mountain buggy urban jugnle tidigare och var sjukt nöjda med den så den här är ju väldigt lik. När Meija är för stor för smilen då köper vi nog en Urban Jungle igen! Eller ja jag hinner säkert ändra mig tusen gånger innan dess men det är en himla bra vagn iallafall. Nu ville jag ju testat något nytt plus att jag vill kunna ha Meija vänd mot mig så därför köpte vi smilen och den är vi också väldigt nöjda med. Smidig att fälla och ta inte lika stor plats i bilen som UJ gjorde och de är också väldigt skön att köra och hon ligger väligt bra i liggdelen. Nähe slute på mitt svammlande, nu ska jag göra mig iordning för natten.
 
Mountain Buggy Duet-smalaste syskonvagnen på marknaden! 
Den är faktiskt exakt lika bred som den Urban Jungle vi hade innan, 63 cm!
Och ändå så tycker jag att sitsarna är helt okej rymliga.
 
Mamma/mormor hade med sig finfina kläder till Kidsen! Tack så mycket:)
 
 
1