Helgen

Vilken härlig helg vi haft.
Vi har hunnit med en hel del. I fredags var vi hemma hos Christofers föräldrar och åt mat och hade det trevligt. Liam älskar att vara där. Bygga tågbana med farfar är ju superkul! ;)
I lördags så donade vi lite hemma och på eftermiddagen så lämnade jag Christofer själv hemma med barnen.(första gången han var hemma själv med båda en längre stund) Jag skulle nämligen ner på stan för att klippa och färga mitt hår. Det har varit en väldigt intesiv period sen Meija föddes, dels pga hennes magont som har medfört många skriktimmar, Liam trotsar en hel del och har gjort ett tag (undrar när han ska börja lyssna på oss igen, han testar vårar gränser till max) och så är vi mitt uppe i att försöka bestämma oss för vilket hus vi ska bygga på vår tomt så jag behövde faktistk komma iväg en liten stund:)
Lördagskvällen spenderade jag med min fina familj. Vi åt tacos och sedan mös vi i soffan framför Så mycket bättre.
I söndags så åkte vi en sväng här i stan för att kika på hus(behövde inspiration inför vårt bygge) och handla lite saker. Och så bakade Liam och jag lussekatter med. Liam älskar att få vara med och hjälpa till i köket. Jag ska försöka få tag i något fint litet förkläde till honom som han kan få i julklapp har jag tänkt. Så att han kan ha det när han bakar:)
Idag har vi bakat lite till. Fast pepparkakor istället. En kompis med hennes två söner kom hit så det har varit fullt hus och fullt ös hela dagen. Behöver jag säga att Liam somnade ovaggat ikväll;)
 
 En bild från Instagram
1