Meija 3 månader

Idag blev Meija 3 månader. De h'r tre månaderna har gått galet snabbt. Och jag kan faktiskt känna lite ångest över att det gått så snabbt. Att man inte riktigt hunnit njuta. Det har varit en stor omställning att bli tvåbarnsförälder tycker jag. Det är liksom fullt ös hela tiden. Och man har inte samma tid till att hinna med allt från att tvätta, handla, vila osv. Att Meija haft kolik har ju säkert varit en av anledningarna att jag känner att jag inte riktigt hunnit njuta. Eftermiddagrna och kvällarna har varit hemska.. Eller hemska kankse är fel ord. Men det har varit väldigt påfrestande att inte kunna hjälpa henne så att hon blir lugn. Det har varit jobbigt att se henne så ledsen! Stackarn!
Men nu har det vänt för henne. Nästan som att hon är en helt ny bebis. Helt plötsligt så är hon en lugn och glad bebis. Och vad det värmer mitt mammahjärta. Att se att hon mår bra!
 
Meija har blvit väldigt givmild med sina leenden. Hon är inte lika svårflirtad längre. 
Igår på juldagen så har hon lite smått börjat att greppa.
Idag kom det ett litet kort kittlande skratt från henne när jag bytte hennes nerspydda body. För ja spy gör hon fortfarande i mängder. Hoppas det vänder snart, det går åt en hel del kläder per dag om man säger så.
Meija bokstavligt talat älskar att byta kläder och bli ompysslad på skötbordet. Jag får alltid världens smile av henne när jag drar bodyn över hennes huvud. 
Hon väger strax över 6 kilo och är 62-63 cm lång skulle jag tro.
 
Allt är helt enkelt underbart med vår lilla tjej (och med vår grabb med förståss).
Och vad jag älska livet som mamma. Att få barn ÄR verkligen meningen med livet! <3
 
 
Usch gillar inte att ta kort med blixt men i det dåliga ljuset så fanns det inget annat alternativ. Tycker bilderna får så konstiga färger med blixt och hela bilden känns så "hård"..
 
En glad 3 månaderstjej som sovit borta för första gången. (vi sov hos min mamma inatt efter att vi firat jul där)
 
Meija provar sin nya mössa:)
 
 
1